Befintliga uppdrag

1:e socialsekreterare/teamledare  
Älvkarleby
Sista ansökningsdag: 09 jan, 2022

Har du god erfarenhet av att arbetsledning inom BoU? Har arbetat med utredning och myndighetsutövning inom barn? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag! :)
Läs mer

Socialsekreterare  

Sista ansökningsdag: 13 jan, 2022

Vi söker kontinuerligt efter erfarna och engagerade socialsekreterare till Örnsköldsvik i Västernorrlands län. Uppdraget är barn- och ungdomsutredning, handläggning inom 0-20. Vi ser att du har en socionomexamen med minst 4 års erfarenhet inom det berörda området samt har körkort. Som person är...
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Sandviken
Sista ansökningsdag: 16 jan, 2022

Är du erfaren inom BoU? Är du självgående och tillgänglig från första februari 2022! Vill du vara i ljuvliga Sandviken i Gävleborgs län ? Perfekt, då ska du höra av dig redan nu :)
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Gävle Kommun
Sista ansökningsdag: 16 jan, 2022

Har du god erfarenhet av utredning inom barn och familj? Är du självgående och har minst tre, gärna fem, års erfarenhet av det berörda området? Vill du vara i ljuvliga Gävleborgs län? Perfekt, då ska du höra av dig redan nu :)
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Rättvik
Sista ansökningsdag: 16 jan, 2022

Har du god erfarenhet av utredning av barn och unga? Är du självgående och har minst fem års erfarenhet av det berörda området? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag! :)
Läs mer

Biståndshandläggare SoL  
Sista ansökningsdag: 18 jan, 2022

Vi söker nu en biståndshandläggare inom SoL med kunskaper inom bostadsanpassning äldre till ett uppdrag i Västerbottens län. Uppdraget startar omgående och sträcker sig i 3 månader. Låter det intressant?
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Borlänge
Sista ansökningsdag: 20 jan, 2022

Har du en god erfarenhet mot utrednings- och behandlingsenheten IFO? Är du självgående och har minst tre års erfarenhet av det berörda området? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag! :)
Läs mer

 
Sista ansökningsdag: 30 dec, 2022

Vi söker kontinuerligt stjärnor inom socialt arbete med drivkraft att använda sin specialistkunskap som konsult i olika organisationer i Sverige. Vi söker främst personer med en socionomexamen, men har du en specialistkompetens inom ett annat område av socialt arbete är du varmt välkommen att sk...
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Sista ansökningsdag: 30 dec, 2023

Har du god erfarenhet av utredning inom barn- och ungdom? Är du självgående och har minst fem års erfarenhet av myndighetsutövning? Kan du tänka dig att ta uppdrag i hela vårt avlånga land - kanske till och med bo borta under veckorna? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? L...
Läs mer

Har du fler frågor kring våra uppdrag?

Hör då av dig till info@curanord.se eller ring på

090-34 00 140