Befintliga uppdrag

Socialsekreterare  
Älvkarleby
Sista ansökningsdag: 18 maj, 2021

Har du god erfarenhet av hantera hotfulla personer och kunna utreda inom SoL 11 kap 1 § ? Är du självgående och mycket trygg i din roll som socialsekreterare? Läs då vidare och ansök redan idag!
Läs mer

Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd  
Enköping
Sista ansökningsdag: 20 maj, 2021

Har du erfarenhet av ekonomiskt bistånd och försörjningsstöd? Är du självgående och vill vara del av ett glatt gäng? Redo att tillbringa en sommar i vackra Enköping? Då ska du läsa mer om vårt uppdrag, NU!
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Falun
Sista ansökningsdag: 20 maj, 2021

Har du god erfarenhet av utredning inom området barn och ungdom? Är du självgående och har minst fem års erfarenhet av det berörda området? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag! :)
Läs mer

Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd  
Tanum
Sista ansökningsdag: 25 maj, 2021

Har du god erfarenhet av inom försörjningsstöd? Är du självgående och har minst fyra års erfarenhet av det berörda området? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag!
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Enköping
Sista ansökningsdag: 27 maj, 2021

Har du god erfarenhet av mottagning av barn och vuxna? Är du självgående och har minst tre års erfarenhet av det berörda området? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? Läs då vidare och ansök redan idag!
Läs mer

 
Sista ansökningsdag: 30 maj, 2021

Vi söker kontinuerligt stjärnor inom socialt arbete med drivkraft att använda sin specialistkunskap som konsult i olika organisationer i Sverige. Vi söker främst personer med en socionomexamen, men har du en specialistkompetens inom ett annat område av socialt arbete är du varmt välkommen att sk...
Läs mer

Utredare inom barn- och ungdom  
Sista ansökningsdag: 29 jun, 2021

Har du god erfarenhet av utredning inom barn- och ungdom? Är du självgående och har minst fem års erfarenhet av myndighetsutövning? Kan du tänka dig att ta uppdrag i hela vårt avlånga land - kanske till och med bo borta under veckorna? Vill du ingå i ett glatt gäng och ha ett flexibelt arbete? L...
Läs mer

Har du fler frågor kring våra uppdrag?

Hör då av dig till info@curanord.se eller ring på

090-34 00 140